torstai 25. kesäkuuta 2015

UUSI ALKU

IMG_0539 (Custom)

Moikka kaikki! Pitkäaikaiset lukijat tietää kuinka keväällä pohdin tämän blogin kohtaloa. Mietin silloin alottaisinko kokonaan uuden blogin vai uudistaisinko tätä vanhaa. Tuntui, että teen mitä hyvänsä, niin se ei tunnu oikealta. Samaan aikaan yritin lukea pääsykokeisiin, jolloin stressitaso vain nousi. Ahdisti kun en lupauksista huolimatta ehtinyt postata vanhaan tapaan jokatoinenpäivä - harrastuksesta muuttui stressin aihe. Tästä seurasi tarkoittamaton parin kuukauden blogi tauko ja kamera pysyi visusti laukussaan. Tuntui hyvältä vähän hengähtää ja miettiä mitä oikeastaan bloggaamiselta haluan. Ehdin myös pohtia miksi tätä teen. Selvää on etten tästä ammattia tavoittele, joten miksi ihmeessä suhtautuisin tähän kuin työhön? enhän minä saa slaakia siitäkään, etten mennytkään lenkille vaikka piti. Kyyllähän harrastuksesta pitää tulla hyvä mieli. Lisäksi blogiahdistusta lisäsi se, että tein sen mitä ei koskaan pitäisi tehdä: vertasin omaani muiden blogeihin. Aina kaikilla muilla oli upeammat kuvat ja hienompi uloasu. Kielellisestikkin sisältö oli huomattavasti perempaa, verrattuna mun kirjoitusvirheitä vilisevään tekstiini. Tuossahan ei ole järkeä, koska vertailukohteina olivat ammattiblogit. Siis sellaisten ihmisten blogit joille maksetaan siitä, että viettävät kokonaisen päivän (ja toisinaan enemmänkin) yhden postauksen tekoon. Jokainen voikin sitten päätellä onko tossa sitten lopulta järjenhäivää ja mitkä mahdollisuudet on pystyä samaan kun tekee kolmivuorotyötä ja yrittää vielä samalla lukea pääsykokeisiinkin.
  kollari1 (Custom)

Blogitauko on nyt kuitenkin ohi. Tulin siihen tulokseen, että aloitan kokonaan puhtaalta pöydältä, pitäen kuitenkin jotain vanhaa eli tämän blogin. Poistin siis kaikki vanhat postaukset jo muutama viikko sitten, se vain tuntui oikealta päätökseltä. Jotta tästä ei nyt ihan hirveän ankeaa postauksta tulisi ajattelin hieman kertoa itsestäni. 

Eli olen Katarina, iältäni 23-vuotta. Asun Turussa yhdessä poikaystäväni ja kolmen kissamme Cindyn, Caesarin ja Charlien kanssa. Kissojahan voisin ottaa loputtomasti lisää, onneksi toi miekkonen hieman hillitsee mua, haha (toki koiranpentukin vois olla ihan kiva). 
"Jääkaappi-perheeni" lisäksi mulla on äiti, pikkusisko ja pikkuveli jotka asuvat Naantalissa (eli parinkymmenkilsan päässä), heitä tapaan aika usein - ollaan todella läheisiä. 

Olen ammatiltani lähihoitaja ja tällä hetkellä työskentelen maailman ihanimmassa työpaikassa vaikeasti vammaisten parissa. Hain kevään yhteishaussa Turun yliopistoon opiskelemaan sosiaalityötä, mutta tällä hetkellä on jo ihan selvää, että yritän ensi vuonna uudestaan. Ei mennyt koe meinaan kovin hyvin, osittain hirveän jännityksen vuoksi. Jotenkin pelottaa myös ajatus siitä, että pääsenkin sisään ja joudun tuolta töistä lähtemään: löydänkö enää ikinä yhtä mahtavaa työporukkaa ja asiakkaita? 

Olen siis kova jännittämään. Jännitän erityisesti koe/esiintymistilanteita ihan hirveästi. Jossain juhlissakin kun on jotain ryhmäkilpailuja saatan mennä ihan lukkoon jos ryhmäni koostuu ihmisistä joita en ole ennen tavannut. Aina tota ei kuitenkaan käy: töissä esim tota ilmiötä ei esiinny ollenkaan. Tätäkin postausta oon alottanut jo monta kertaa ja kuitenkin pyyhkinyt pois. Oon vähän myös perfektionisti, se on osittain ongelma, koska löydän tekemisistäni aina jotain parannettavaa. Ajatus bloggaamisesta lähti jo kauan sitten. Teininä aloitinkin monta blogia, mutta en kuitenkaan koskaan uskaltanut niitä jatkaa. Pelkona oli, että jos joku tuttu löytää ne niin pahentuuko koulukiusaaminen. Olen siis koko peruskoulun ajan saanut kuulla ärrä-viastani ja jos en siitä niin kuten yleensä: kiusaajat kyllä löytävät aiheen sukanväristä henkilökohtaisuuksiin. Asia ei kuitenkaan enää vaivaa, jos kaupungilla näen entisiä kiusaajiani niin saatan jopa moikata heille, elleivät he välttele pääpainuksissa katsekontaktia, niin kuin jotkut näistä. Blogini on lifestyle painotteinen. Eli asukuvia, mielipiteitä, kosmetiikkaa ja varmasti jotain syvällistäkin silloin kun sille päälle satun.
  IMG_0529-001 (Custom)

Aloitan tämän bloggaamisen siis alusta. Entinen Stonehill ehti olla parivuotta pystyssä. Bloggaan nyt aluksi muutaman kerran viikkoon ja yritän tihentää tahdin siihen lupaamaani jokatoiseen päivään. Vanhoille lukijoille kiitos kärsivällisyydestä ja tsemppaamisesta. Ootte ihan huikeita! pusuja  

Paljastan hieman tulevia postauksia: 

 - Joka kuukausi tulee postaus lähinnä kosmetiikkajutuista jotka ovat loppuneet ja samalla arvostelen ne. On mielestäni vaikea kertoa vaikka kosteusvoiteesta onko se oikeesti hyvä ennen kuin se on loppunut. 
 - Joka kuukausi tulee myös postaus, jota varten poikaystäväni on saanut koota kaappini sisällöstä päivänasun. Tää on ihan hauskaa ihan hauskaa ja yritän olla heittämättä kommentteja "ooks nyt ihan varma" "ei, toi on menos kirpparil", oon aika taitava vaikuttamaan ton valintoihin jos vähääkää ilmaisen mielipidettäni. 

 - Yritän myös viikottain julkaista puhelimen kuvista kuva-teksti-postauksen kuluneesta viikosta. Oon vaan äärettömän huono kuvaamaan puhelimella, eikä sielä ole yleensä kuin selfieitä, kissan ja koiran kuvia, haha! Mutta palataan asiaan lauantaina, kerron silloin itsestäni hieman lisää 50 faktan muodossa. Vanhoille lukijoille tiedoksi, että mukana faktoja joita ette varmasti tienneet ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että tulit takaisin! <3 Huomaan meissä paljon samoja piirteitä, ja siksi silloin aikoinaan jäinkin lueskelemaan blogiasi :) Postaat tosiaan aina silloin kun siltä tuntuu, turha siitä on tehdä mitään taakkaa itselle! :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon huomannu saman meissä :) mukavampaa tää bloggaaminen on kun ei tee siitä niin isoa numeroa, vielä vaan kun pystyis siihen eikä aina vaatis itseltään täydellisyyttä :D

    VastaaPoista

If you can't say something nice, shut the fuck up ! - eli pidetäänhän kommentit asiallisena.